Post

LQ

Some people say that family is not made by blood only but also made by the tie that bond us together. More than 11 years grew up together, even we're not always been there in the same city or same place but we always tried to catch up and updated each other's life. Dulu sih… Continue reading LQ

Advertisements
Post

Uncontrollably Fond

Title                      : Uncontrollably Fond / 함부로 애틋하게 Released Date    : July 6, 2016 Episode                : 20 Eps Director               : Park Hyun-suk Cast                       : Kim Woo-bin,… Continue reading Uncontrollably Fond

Post

The Most Sentimental Farewell

kamu sangat berarti istimewa di hati selamanya rasa ini jika tua nanti kita tlah hidup masing-masing ingatlah hari ini Niatnya sih mau ngasih kejutan dengan nyanyiin lagu ini pas cici masuk ruangan. Gue sampe nulisin liriknya di glass board. Emang sih dinyanyiin pas cici masuk tapi ngga sampe baris pertama selesai, eh yang nyanyi udah pada… Continue reading The Most Sentimental Farewell

Post

The Girl with No Name

It’s one of those things people say. ‘You can’t move on until you let go of the past.’ Letting go is the easy part, it’s the moving on that’s painful. So sometimes we fight it, trying to keep things the same. Things can’t stay the same though. At some point you just have to let… Continue reading The Girl with No Name